Mijn naam is Jessica Vissers-van Ostaijen en ik ben PLUK. PLUK is de verwezenlijking van mijn droom: het verschil willen maken!

In september 2015 heb ik vanuit een sterk geloof de keuze gemaakt om te starten met ondernemen. Voor mij een avontuurlijke reis naar een wereld waarin iedereen gelukkiger en succesvoller is. Een mens- en wereldbeeld waar ik mij graag aan committeer!

Enerzijds door de ander altijd het beste van mijzelf mee te geven. Dat die ander dit ontvangt en daarmee gelukkiger en succesvoller wordt. Waardoor ik kan genieten van de groei van de ander.

Anderzijds dat anderen het beste van zichzelf aan mij geven. Dat ik in staat ben om dit te ontvangen en nog meer geniet en succesvoller wordt. Waardoor de ander weer van mijn groei geniet.

WIE BEN IK?

Ik ben geboren en getogen in Sprundel, een klein dorpje op zo’n 20 km van Breda. Gedurende mijn reis naar volwassenheid heb ik altijd veiligheid en bescherming ervaren vanuit een grote mate van sociale controle. Aan de ene kant ontzettend mooi en waardevol. Aan de andere kant voor mij ook een drempel bij het ontdekken en verleggen van mijn grenzen.

Voor mij staat het volop genieten van mijn leven en energiek zijn centraal. Ik wil tot mijn laatste dag echt voelen dat ik leef en mijn passie kunnen beleven. Ik wil het gehele leven met alle hoogte- en dieptepunten. Niet jaloers zijn op anderen, maar mijn eigen leven samen met anderen creëren en kleuren. Om de schoonheid van mijn leven ten volle en op een onafhankelijke manier te ervaren, focus ik op mijn kracht en de kracht van anderen.

Mensen zijn mijn inspiratiebron en hebben gedurende mijn leven steeds centraal gestaan. Geboeid neem ik de onderlinge overeenkomsten, aanvullingen en verschillen waar en ben ik er op gericht van “1+1=3” te maken. Toegevoegde waarde leveren bij de kwaliteit van mijn eigen leven en dat van anderen is mijn passie. Hier vervolgens samen van genieten geeft mij enorme energie!

WAAROM GELUKKIGER EN SUCCESVOLLER?

Geluk en succes zijn belangrijk voor mij. Wat is geluk en succes precies? Dit is voor iedereen anders. Het is een gevoel. Je kunt het niet aanraken en niet vasthouden. Je kunt het niet ergens neerzetten en het later weer ophalen. Toch vindt iedereen geluk en succes belangrijk. Voor mij begint geluk en succes bij de beste versie van jezelf zijn.

WAAROM DUURZAME INZETBAARHEID?

Om als organisatie en medewerker mee te blijven spelen is aandacht voor duurzame inzetbaarheid noodzakelijk. Duurzame inzetbaarheid gaat wat mij betreft in de kern over de kwaliteit van leven. Een wereld die continu in beweging is, vraagt wendbaarheid van organisaties. Daarnaast zullen mensen steeds langer moeten werken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer zal stijgen. Hierdoor wordt balans, vitaliteit en gezondheid steeds belangrijker. Organisaties en mensen die fit blijven voor continue veranderingen, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

EN NU?

PLUK is online!
Het is 1 maart 2016 en de eerste mijlpaal is een feit: met PLUK de wijde wereld in om mijn droom te verwezenlijken!

Ik nodig je graag uit een kijkje te nemen op www.plukdedag.video en www.pluk.one.

Wat vindt je ervan? Heb je nog tips? En hoe kijk jij aan tegen geluk en succes in relatie tot duurzame inzetbaarheid? Geef je reactie!

Doe mee 18 Reacties

Laat een reactie achter